O nas


Arissi.eu je spletna trgovina za ljubitelje elektronike in pametnih rešitev. Pri nas najdete vse, kar potrebujete za sestavo lastnega Arduino ali drugega mikrokontrolerskega projekta. Nudimo več kot 800 preverjnih komponent/izdelkov in pripomočkov, ki so stalno na zalogi in s katerimi boste lahko implementirali najrazličnejše ideje na področju elektronike.

Pomoč in svetovanje


Od drugih tovrstnih spletnih trgovin se ločimo po tem, da poleg strojne opreme, nudimo tudi strokovno svetovanje in pomoč tako pri zasnovi projektov, izbiri komponent, sestavljanju strojne opreme kot programiranju za vaše projekte. Pohvalimo se lahko z 20. letnimi izkušnjami s področja razvoja elektronike in prodaje komponent

 

Z veseljem vam bomo svetovali v vseh projektnih in razvojnih fazah, veliko koristnih informacij pa najdete že na naši spletni strani. 

 

Pri vsakem izdelku so bližnjice do specifikacij, opisa ali internetne strani izdelka. Kjer je to potrebno, pa ima uporabnik dostop tudi do preverjene spletne knjižnice s pomembnimi informacijami in konkretnimi primeri uporabe naših izdelkov.

Poslanstvo in vizija


Želimo si, da bi bil svet elektronike dostopen vsakomur. Naše poslanstvo je omogočiti razvoj vaših idej in elektronskih projektov, naj gre za robotskega pomočnika ali pametno rešitev za vaš dom. 

 

Verjamemo v prenos znanja ter spodbujamo inovativnost in kreativnost na področju elektronike. Na pohodu je nova tehnološka revolucija, ki bo razvoj elektronike približala širši množici, v katero 

želimo biti aktivno vključeni.

 

Z našimi izdelki in strokovnim znanjem bo pot od zamisli do izdelka krajša in preprostejša. 

Kontaktirajte nas.